vineri, 10 februarie 2017

Exista numeroase modele de drone pe care le poti achizitiona online

Dronele reprezinta unele dintre cele mai populare dispozitive la ora actuala, fiind niste jucarii grozave nu numai pentru copii, ci si pentru adulti, care acum au posibilitatea de a se bucura de imagini capturate de la mare inaltime, care in trecut nu erau deloc accesibile. In plus, tehnologia evolueaza pe zi ce trece, astfel ca preturile sunt tot mai mici, iar oricine isi permite achizitionarea unui asemenea gadget, fara sa fie nevoit sa isi pregateasca un buget semnificativ.



De unde cumpar?

Exista numeroase magazine online si fizice ce comercializeaza diferite modele de drone, iar alegerea modelului potrivit se poate face doar dupa stabilirea prioritatilor si necesitatilor. In anumite situatii, pot fi perfecte chiar si cele la 200 de lei, in timp ce utilizatorii care isi doresc mai multa performanta, vor trebui sa scoata din buzunare chiar si peste 7.000 de lei. In schimb, cei care isi doresc astfel de produse la preturi foarte bune, pot incerca la iUni, unde gama este destul de variata, iar tarifele pentru toate buzunarele. Clientii pot testa produsele in cadrul showroom-ului pentru a identifica toate functiile acestora, iar daca sunt deja hotarati asupra unui model, pot plasa direct o comanda pe site, care, daca depaseste 550 de lei, va fi livrata gratuit prin curier in cel mai scurt timp.



Functii de baza


In ziua de azi, aproape toate aceste modele de drone se pot lauda cu cateva functii de baza, astfel ca acestea pot functiona pret de minim 10 minute pe o distanta de pana la 400 de metri, iar dupa ce aceasta cifra este depasita, aparatele vor reveni la sol in cele mai sigure conditii. De asemenea, variaza si capacitatea camerei foto si video cu care acestea sunt dotate, insa chiar si cele mai accesibile sunt capabile sa captureze imagini unice, iar cei care vor dori performante superioare, se vor orienta catre modelele potrivite in acest sens.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu