vineri, 17 februarie 2017

Folia imitatie sablare este extrem de practica in unele situatii

Solutiile pentru infrumusetarea sau modernizarea unui birou sunt nenumarate, iar una dintre cele mai mari cereri ale momentului este cu privire la geamurile cu aspect sablat, care, astazi, sunt mult mai accesibile datorita faptului ca rezultatul final poate fi obtinut doar cu ajutorul unei folii speciale. Colantari Design vine cu o multime de propuneri pentru toate gusturile si preferintele, totul la preturi foarte bune, avand la dispozitie o gama variata de folii. De la imitarea unui geam sablat simplu, la foliile obisnuite care sa para ca sunt sablate, clientii au de unde sa aleaga, iar totul depinde de preferinte.



Calitate

In plus, aceasta optiune este foarte populara datorita faptului ca raportul calitate – pret este unul ideal si oricine isi permite sa achite costurile. O folie imitatie sablare prezinta o suprafata semilucioasa, motiv pentru care impiedica patrunderea luminii in cantitati foarte ridicate pentru a fi deranjante, insa acest tip de folie este ideal si pentru birourile inconjurate de sticla, pentru a asigura mai multa intimitate in interior. Nu in ultimul rand, aceasta este o varianta si pentru decorarea acestor spatii din sticla, care poate fi sablata total sau partial, iar clientii au ocazia de a afisa si un logo, un motto si multe altele.



Doar la Colantari Design

Colantari Design se lauda cu o serie importanta de folie imitatie sablare, pentru toti clientii, iar compania asigura servicii complete, incepand de la furnizarea foliei, prin proiectarea, simularea produsului si in cele din urma conceperea, pana la montajul sau in cele mai bune conditii, pentru ca orice client sa fie pe deplin multumit. In plus, se folosesc doar folii de calitate din seria Oracal, de diferite tipuri, care asigura o lunga durata de viata, dar si aspectul mult dorit. Cu alte cuvinte, totul este mult mai simplu si mai comod atunci cand se apeleaza la specialistii de la Colantari Design, ce se vor ocupa de toti pasii.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu