marți, 14 februarie 2017

Ai o multime de obiective turistice pe care le poti vizita in Bruxelles

Bucuresti-Bruxelles

Zborurile de la Bucuresti catre Bruxelles se efectueaza de pe Aeroportul International Henri Coanda, aflat la 16 kilometri de centrul Bucurestiului pe Calea Bucurestilor 224E. Furnizorii de servicii aeriene ce se ocupa de aceasta ruta sunt: Wizz Air, Ryanir si Tarom iar durata unei calatorii este de aproape 3 ore.




       Daca va deplasati cu masina pana la aeroport o puteti parca la aeroport contra sumei de 50 de lei in pe zi primele 2 zile ,scazand la 30  de lei pe zi in urmatoarele 2 zile, si in cele din urma 15 lei zilnic din ziua 5 pana in ziua 30 de la parcarea autovehiculului ,30 de zile fiind perioada maxima in care va puteti lasa masina in parcarea aeroportului.

La Bruxelles veti ateriza pe Aeroportul Internaţional Bruxelles, cunoscut şi sub numele de Brussel Nationaal/ Bruxelles-National/ Brussel-Zaventem, care este situat la 11 km distanţă de centrul oraşului Bruxelles fiind singurul aeroport din oras. Pentru a ajunge in oras puteti lua unul din taxiurile aflate la iesirea din aeroport, puteti lua autobuzul tramvaiul sau trenul, puteti inchiria o masina sau chiar o bicicleta, astfel aeroportul avand o gama larga de modalitati de transport.




Bruxelles este si capitala bilingva a Belgiei. Asta inseamna ca atat olandeza cat si franceza sunt limbi oficiale in oras. Pe toate inscriptiile strazilor scrie atat in franceza cat si in olandeza. Capitala Belgiei este o metropola unde multe etnii traiesc una alaturi de cealalta si din aceasta cauza puteti auzi mai multe limbi vorbinduse pe strazi. De asemnea in Bruxelles puteti gasi multe obiecte turistice printre care se numara: Casa regala din Bruxelles, Expozitia Atomium, Catedrala Sfintii Mihail si Gudula, Grand Palace, Palamentul Eurpoean, Parcul mini Europa, Galeriile Regale etc.


Bruxelles este un oras ce trebuie vizitat datorita faptului ca are asa de multe de oferit incluzand aici cladirile ce deservesc drept sedii ale Uniunii Europene si este de o frumusete rar intalnita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu