duminică, 18 iunie 2017

Infuzoarele ne ajuta sa mancam mai sanatosDintr-o bucatarie bine dotata nu au cum sa lipseasca infuzoare si expresoare intrucat acestea sunt ideale pentru toti cei care iubesc bauturile precum cafeaua sau ceaiul. Modelele disponibile pe piata sunt foarte variate, insa pentru a fi mai simpla luarea unei decizii, oricine poate sa apeleze la magazinul online ShopU, unde gama este suficient de diversificata, iar calitatea produselor nu va dezamagi niciodata.

Cum aleg cel mai bun produs?

In primul rand ar trebui sa fie stabilite nevoile si preferinte, iar abia dupa se va alege un produs ideal. Expresoarele pot avea diferite concentratii, astfel ca in functie de varianta aleasa, unele pot fi de pana la 5 ori mai puternice decat o cafea preparata in mod obisnuit la ibric, ceea ce presupune nu numai un gust mai bun, ci si o eficienta mai mare. 

Mai sanatos si diversitate

Cei care aleg infuzoare si expresoare de la ShopU pot incerca mai multe tipuri de cafea pentru ca sunt diferite arome, astfel incat fiecare dintre acestea vor fi mai gustoase datorita faptului ca exista posibilitatea prepararii in diverse moduri. Totodata, aceste bauturi sunt bogate in antioxidanti, ceea ce presupune ca sunt prevenite numeroase boli ale inimii, dar scad semnificativ si riscurile aduse de consumul de bauturi alcoolice si tigari. 

O alegere inspirata


Produsele din seria Peterhof de la ShopU sunt ideale in orice bucatarie intrucat acestea sunt variate, dar de calitate, avand o putere de 800W, presiune de 15 bari, o pompa foarte performanta creata in Italia, un vaporizator ideal pentru pregatirea unui capuccino savuros, in timp ce rezervorul apei este de 1.2 litri. Si culorile sunt diferite, de la negru la argintiu, motiv pentru care aceste produse se vor putea adapta la orice bucatarie. In plus, preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele si periodic sunt propuse o multime de oferte si promotii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu