miercuri, 24 mai 2017

Rulourile Aplicate asigura mai multe intimitate in casa



Orice proprietar de locuinta are la dispozitie mai multe variante prin care sa o personalizeze si sa o transforme intr-un anumit camin. Una dintre optiuni este verificarea ofertei de rulouri aplicate, aceasta fiind o solutie foarte populara pentru care opteaza tot mai multe persoane. Rulourile mai sunt cunoscute si sub numele de jaluzele exterioare si se aplica, bineinteles, in afara cladirii, la nivelul ferestrelor, aducand cateva avantaje.

Izolare termica si fonica

In primul rand acestea sunt alese pentru faptul ca aduc mai multa intimitate in locuinta, fiind foarte simplu sa se controleze gradul de luminozitate care patrunde in interior. Acest aspect se dovedeste a fi o adevarata necesitate pentru locuintele amplasate pe strazi aglomerate sau in apropierea altor cladiri. In schimb, nu trebuie omis faptul ca este sporit confortul termic cu pana la 20%, motiv pentru care este nevoie de un efort mai redus pentru a obtine o temperatura stabila in cursul verii si al iernii. De asemenea, si izolarea fonica este suplimentata in aceeasi masura, astfel ca zgomotele nu mai sunt la fel de deranjante.

Securitate

Aceste rulouri aplicate protejeaza ferestrele impotriva precipitatiilor, vantului si altor riscuri, insa odata cu instalarea lor se obtureaza si accesul catre interior a musafirilor nepoftiti intrucat aceasta este calea preferata a lor prin care sa patrunda in locuinte. 

Diferite materiale

Oricine verifica oferta de rulouri aplicate disponibila la tamplarie-pvc-al.ro poate constata ca exista diferite variante, pentru toate nevoile si pretentiile. Lemnul, PVC-ul si aluminiul sunt cele mai populare, insa cel mai recomandat este acesta din urma intrucat este mult mai rezistent, iar raportul calitate – pret este unul ideal. In schimb, nu trebuie omis nici aspectul grozav al celui din lemn, dar nici preturile mici ale celui din PVC. Cu alte cuvinte, rulourile sunt ideale in toate cazurile si se pot adapta si personaliza in nenumarate moduri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu